Indecent Design & Media - productie publicitara Indecent Design & Media - productie publicitara Indecent Design & Media - productie publicitara Indecent Design & Media - inscriptionari, bannere, copertine, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie Indecent Design & Media - inscriptionari, bannere, copertine, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie Indecent Design & Media - inscriptionari, bannere, copertine, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie publicitate, marketing, inscriptionari, bannere, copertine, firme, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie publicitate, marketing, inscriptionari, bannere, copertine, firme, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie publicitate, marketing, inscriptionari, bannere, copertine, firme, firme luminoase, litere volumetrice, totemuri, serigrafie
despre noiserviciiportofoliucomenzisugestiicontact

Infiintata in 1998, Indecent Design a avut o dezvoltare lenta, mergandu-se pe principiul “pasi mici dar siguri”. In cadrul societatii lucreaza angajati ai primei firme de productie publicitara aparuta in orasul Iasi. Asadar, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, produsele executate de noi sunt de o calitate foarte buna.

Societatea are o strategie bine pusa la punct, mergandu-se pe varianta lucrarilor de calitate cu preturi modice, eliminandu-se cealalta extrema si anume, rulaj mare de lucrari executate in timp foarte scurt, cu preturi foarte mici la calitate 0.

Inceputul a fost destul de greu, pentru a penetra o piata necunoscuta, aflata intr-o economie de tranzitie, dar seriozitatea si promptitudinea de care am dat dovada ne-a ajutat sa ne mentinem deasupra liniei de plutire si sa facem fata concurentei.

Asadar am reusit sa castigam o serie de clienti care de-a lungul timpului ne-au ramas fideli. In viitor tendinta este sa pastram strategiile de pana acum, mergand pe o dezvoltare un pic mai agresiva si nu in ultimul rand, contactarea cat mai multor potentiali noi clienti.


despre noi | servicii | portofoliu | comenzi | sugestii | contact ©2004 Indecent  
   designed by Sitex Design